Welkom op de website van de Vrienden van het Oude Dorp

LAATSTE NIEUWS:

DE DONATEURSBIJEENKOMST VAN 18 NOVEMBER KAN NIET DOORGAAN.

Begin september dachten we nog dat het met de Covit 19 de goede kant opging zodat we weer eens een donateursbijeenkomst zouden kunnen houden.

In onze laatste Nieuwsbrief (zie elders op de website) kondigden we een donateurs bijeenkomst op 18 november aan. We hadden Wethouder Boom, Peter Kos van de krachtcentrale en architect Koop bereid gevonden om met ons “Out of de Box” naar de toekomst te kijken. Wat komt er de komende 10 jaren op ons af waar vinden zij en wij dat prioriteiten en mogelijkheden liggen.

Helaas de tweede golf sloeg toe en dus hebben we de donateursbijeenkomst van 18 november in de Krachtcentrale moeten ‘afblazen’. We hopen dat 2021 mede door een vaccin, een keerpunt kan zijn naar meer normale tijden. We wensen u dan ook gezondheid en sterke toe om Corona-proof  te blijven zodat het geen afstel maar uitstel van onze donateurs bijeenkomst wordt.

2 september 2020 — Filed under: Geen categorie

Geef een reactie