Het bestuur van de stichting Vrienden van het Oude Dorp Huizen bestaat uit:

 • Yvonne van Sluys, voorzitter,
 • E: info@vriendenvanhetoudedorphuizen.nl

  Postadres: Langestraat 27, 1271 PZ Huizen. Telefoonnummer: 035 5266814

 • Fred Sanders, vice-voorzitter
 • Rob Viool, penningmeester
 • De bestuursleden zijn onbezoldigd.

 • Jan Groothuis, Ruud Hehenkamp, Charlotte Fontein, Edith van Dieren,┬áRon Kolle, Wil Bout en Mineke Kurpershoek zijn uiterst actieve Vrienden die het bestuur gevraagd en ongevraagd adviseren en op diverse gespecialiseerde gebieden bijstaan.

De officiele naam is Stichting Behoud Het Oude Dorp, gezeteld in Huizen, die is opgericht op 3 augustus 1988 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41193740. De stichting heeft een ANBI status en het RSIN (fiscaal)nummer is 8085.21.147.
De stichting heeft als werknaam: ‘Vrienden van het Oude dorp Huizen’ en bezit een kring van donateurs die haar steunen. Hun jaarlijkse bijdrage is als zogenaamd Goed doel aftrekbaar van de belastingen. De uitgaven van de stichting worden gecontroleerd door een Kascommissie en verder verantwoord in de jaarrekening en het jaarverslag, zie aldaar.

1 reactie

 1. Keucheniushof.

  LS

  Huizen gaat naar de vaantjes, verliest keer op keer meer aanzien . Industrie hallen in buurt oude haven en jachthaven (Ambachtsweg / Coronel cartting kut herrie) het is werkelijk verschrikkelijk. Niet om aan te zien. Huizermaat is voor mensen die de weg kwijt zijn, die hoeven daar niet te wennen. Welke idioten hebben dit ooit bedacht……

  Kijk is naar nieuwbouwproject Thorbeckeplein in Alphen aan de Rijn, nieuw in de gevelstijl van de Amsterdamse grachtenpanden, past prima aldaar bij oude laagbouw centrum.

  zomaar een idee.
  De strijd met Blaricum (nieuwbouw Bijvanck +++) en Laren is met ruime dubbele cijfers verloren. Dus hoog tijd dat die rariteiten stoppen en men teruggaat naar behoud en uitbreiding Oude Dorp.

  Vrienden van het Oude Dorp, fijn dat jullie er tegenin gaan, hooghartig handtastelijk hypocriet gemeente bestuur.

  vriendelijke groet Ron

  Ron — 3 april 2018 15:29Beantwoorden

Geef een reactie