Donderdag 10 maart: BNI overleg in de achterkamers

BNI-concept voorstel groep Havenstraat

Wij lazen in ‘Huizen extra’ dat er donderdag wéér een besloten bijeenkomst is over het belangrijke BNI terrein aan de Havenstraat. In een noot van de redactie werd vermeld dat maar een beperkt aantal politieke partijen zich daarvoor hebben aangemeld! Wie controleert zo de macht??

Wij (en alle burgers) zijn vleugellam omdat we niks maar dan ook niets te horen krijgen over wat zich daar afspeelt en wat de plannen zijn. Uiterst frustrerend in tijden dat participatie hoog in het vaandel zou moeten staan.
De Vrienden pleiten er al jarenlang voor dat de gemeente (ook) zelf investeert in het terrein zodat er faciliteiten voor de bevolking komen die recht doen aan deze corridor tussen oude haven en oude dorp. Zodat het daar gezellig wordt, je er graag loopt en wat gaat doen.
De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, politieke partijen jullie willen toch groeien?
Doe hier dan wat aan!

Geef een reactie